Gå direkt till innehållet

Hotel Emma

Hemkänsla, den bästa av service samt upplevelser och shopping runt husknuten.

Byggnaden som Hotel Emma ligger i är över 100 år gammal och den tidens sobra elegans lever kvar. Njut av gammaldags charm, hemkänsla och den genuina service som ges – en stilla oas mitt i storstadspulsen.

Runt hörnet finns shopping och fantastiska matupplevelser och ambitionen är ge gästerna en helhetsupplevelse. Du har endast 5 min gångväg ner till Storsjön där du på vintern kan ta en promenad på isen eller på sommaren ta en tur med skeppet M/S Thomée. Därför erbjuder vi olika paket kring boende, smakresor, äventyr och shopping.
 

Välkommen hem till oss!

Maria-Kristina

med personal

Hotellrum
från 1195 kr

På Hotel Emma har vi 18 stora, fina hotellrum som alla har olika inrednings­stilar. Det finns enkel­rum, dubbel­rum och familje­rum.

Skräddar­sydda
erbjudanden

Vi ordnar olika paket­resor med boende och mat, shopping, eller upplevelser och aktiviteter efter dina önskemål. Ring för att boka.

Konferens
från 1375 kr

Vi har ett ny­renoverat, modernt och fullt utrustat konferensrum som du och ditt företag kan hyra för ett förmånligt pris. Ring för att boka. (I priset ingår vatten, frukt och godis)

Frukostbuffé
120 kr per person

Vår frukostbuffé är till stor del är ekologisk och med inslag av jämtländskt mathantverk. Frukosten ingår i rumspriset, men även du som inte är hotellgäst välkomnas att köpa frukost! (Serveras vardagar 06:30-09:30
och helger 08:00-11:00)

Cookieinställningar | Internetmedia